Friday, March 18, 2011

cerita dulu di bangkitkan kembali

hahhaa..kalau sapa2 tak paham mesti ingat aku nk mengungkit..tp bukan benda yg menyakitkan hati org lain tapi untuk hiburan semata2 ajer..
video2 ni diambil oleh aku hahha mnggunakan MP4 made from china..semasa malam berinai Mas Ernie n Nizar..lani depa dah ada ank sorang dah...tetiba korek2 kat pc terjmpa lah video2 ni..sekurang2 nyer moment2 yg best aku simpan lagi for tatapan korang..


Pudar - cousin2 yg sporting from rasnadiya on Vimeo.

 haa ni cousin2 aku yg sangat la teramat sporting menari n menyayi lagi rossa-pudar, tp dinanyikan semula oleh munawer n hafiz a.k.a lope

video
hmmm... ni plak niniey n uni yus 2 2 ni bloggers gak..hahha
depa nyanyi lagu nora - menyemai cinta bersamamu

video
haaa ni sorang anak buah aku Alia (kiri) sorang lgi cousin aku Sabrina (kanan) hahahh depa pon nk tunjuk bakat that day..xmo mengalah lagu my heart - acha n irwan kehkeh keh..

video
 haaa ni plak paksu aku yg nyayi..tp aku tak amek lak gmbar dia dok nyayi..sebab aku terposana dgn anak dia si Arif yg leh nyanyi juga ikut abah dia..hehhee "like father like son"
lagu jamal tp aku tak ingat tajuk la plak...

No comments:

Post a Comment